Helse & Velvære Naturlig skjønnhet

Gua Sha – En enkel guide til hvordan å bruke gua sha sten

Gua Sha

Hva i all verden er Gua Sha… uttalt Gua Sa? En merkelig formet rosenkvarts, som ser enkel ut . Og det er den. Men hva denne steinen kan utføre er rett og slett magisk. Gua sha er en del av en gammel kinesisk tradisjon – og noen kaller det “Østens Botox”. Det er ikke så rart denne stenen har fått en ny hype de siste årene, for det er intet mindre enn ansiktsforvandlende.

Det er enkelt, beroligende og resultatene er helt utrolige.

Gua Sha betyr teknisk sett “skraping”, men ikke la deg skremme av begrepet. Dette er en skånsom, snill og utrolig sunn praksis å bruke på ansiktet og halsen for å forbedre sirkulasjonen, stramme opp, redusere betennelse og hjelpe til med å drenerere lymfesystemet for å redusere hevelser og kvitte seg med giftstoffer. Det forbedrer til og med mørke ringer, poser under øynene og hudforandringer, inkludert kviser og rosacea.

Lang historie kort… huden din vil se bedre ut, bli klarere, fastere og mer strålende. Gua-rantert. Det er enkelt og tar bare noen få minutter når du har fått taket på det…

Hvordan å bruke Gua Sha Stein

Påfør din favoritt ansiktsolje og begynn med å forsiktig dra den flate enden av verktøyet utover og oppover i en kombinasjon av 3-5 lange og korte strøk. Jobb deg gjennom de ulike delene av ansiktet, noen få strøk på hvert område, og begge sider:

 1. Tredje øye: Strøk fra midten av øyenbrynene og opp mot hårkanten for å aktivere helbredelse. Nedre panne. Børst fra midten av pannen over øyenbrynene og ut mot tinningene.
 2. Under øyenbrynene: Bruk den buede delen av steinen til å skrape området under øyenbrynene og over øynene.
 3. Under øynene: Stryk lett over området der posene under øynene dannes, fra siden av nesen opp mot tinningen for å flytte stillestående lymfe fra midten av ansiktet mot hårkanten.
 4. Kinn. Gjør samme børstende bevegelse fra siden av nesen, over kinnet og opp til midten av øret.
 5. Munn. Børst fra munnen oppover mot øret.
 6. Under haken. Skrap fra den myke delen under haken (vi har alle en) og ned mot kjevebenet.
 7. Hals. Skrap fra kjeven og øreflippen ned til midten av kragebeinet.
 8. Avslutt ved å stryke fra midten av pannen rett under hårkanten ned til tinningen, deretter ned til øret og helt ned til halsen. Gjør dette flere ganger for en endelig rens av lymfesystemet.

Den velværerutine med minimal investering for maksimalt resultat

Gjør Gua Sha til en daglig del av rutinen – en glødende god en, som kun tar et minutt eller to. Men er svært avhengighetsskapende, med de umiddelbare resultatene man vil oppleve. Bare den økte blodsirkulasjonen vil gi deg in “instant glow” mens lymfedrenasjen reduserer “puffiness”  med det samme.

(Vi synes disse steinene er en fantastisk gave til ferien for alle som trenger litt “Østens Botox”.)

God Gua Sha-ing!

Kjøp Gua Sha her

Les mer om fordelene her
 1. “The Benefits of Gua Sha: How This Ancient Technique Can Transform Your Skin” – Healthline Lenke: https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/gua-sha-benefits
 2. “Gua Sha: Benefits, Side Effects, Technique, and More” – Verywell Health Lenke: https://www.verywellhealth.com/gua-sha-4766586
 3. “Gua Sha: The Benefits of This Ancient Beauty Technique” – Mindbodygreen Lenke: https://www.mindbodygreen.com/articles/gua-sha-benefits-for-face-and-body

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *