Vår misjon er å inspirere det norske markedet til å si ja til bærekraftige, sunne produkter. Vi driver forandring ved å introdusere nye og spennende livsstilsprodukter som er bærekraftig og rettferdig fremstilt, fri for tilsetningsstoffer, pakket inn i et vakkert design – uten kompromiss på smak eller kvalitet.

Hvem er oh yes?

En helt ny standard

Velkommen til Oh Yes. Vi er en nettbutikk, distributør og markedsfører av sunne og smakfulle mat-, skjønnhet, helse og livsstilsprodukter i Norge. Vi sier ja til produkter som er bærekraftige, sunne, smaker fantastisk—og har en fantastisk innpakning. Uten kompromiss.

Est. 2017

Vår historie

Ohyes.no ble født utifra et eget behov for bedre tilgjengelighet av produkter som er både bærekraftige, sunne og av høy kvalitet. Grunnleggerne Elisabeth og Annette er to søstre, som på hver sin reise har erfart hvordan både mat, livsstil og andre valgt kan påvirke egen helse og velvære.

At man blir hva man spiser er et viden kjent begrep. Noe vi selv har fått erfare både på godt og vondt. Men én ting vi har lært på reisen er ikke at dette ikke bare gjelder for mat. Alt vi omgir oss med har en påvirkning på både oss og naturen. Vi vet at produktene man smører på huden trekker inn i blodstrømmen. At kjemikalier fra vaskemidler både trenger inn i huden og pustes inn når vi omgir oss med de i våre hjem og på arbeidsplassen hver eneste dag. Og det som ikke havner i oss, skylles ned i sluket og går tilbake til naturen. Der påvirker de økosystemet – inkludert biomangfold, kvalitet på drikkevann, jordsmonn og maten til både plantene og dyrene som er del vår diett. Alt henger sammen…

Derfor omfavner vi begrepet  «ren livsstil» og ønsker å tilby renere alternativer til alt du inntar og omgir deg med hver eneste dag. Vi ønsker å gjøre det enklere for forbrukeren å ta gode valg – uten å føle at det går på kompromiss av opplevelse eller kvalitet.

På jakt etter de beste produsentene, kontaktet vi i 2017 det som skulle bli vår første merkevare og partner; Goodio. Før vi visste ord av det satt vi på et fly til Helsinki. Få uker senere var dagjobbene sagt opp, og agenturvirksomheten Oh Yes var en realitet.

Vi har siden da søkt etter de mest enestående produktene i sin kategori som leverer på både kvalitet, smak, bærekraft og etikk så vel som branding og design. Uten kompromiss. Som distributør representerer vi i dag  Goodio, Dig snacks (tidligere Get Raw), True Gum, UKIYO og I.AM.caps.

Vi driver også butikken ohyes.no både på nett og fysisk i Oslobukta. I dette universet ønsker vi å tilby det beste innen ren velvære og livsstil på tvers av kategorier. Vi håndplukker og tester kvaliteten de beste produktene og merkene. Samtidig som vi gjør grundig research på alt fra etikk og bærekraft med vår egen rene standard som utgangspunkt.

På den måten kan våre kunder alltid føle seg trygge på at det det der finner hos oss er et godt valg både når det gjelder kvaliteten,  men også for kroppen og planeten. På ohyes.no finner du ikke bare grundig produktinfo, men også en blogg med den beste inspirasjonen full av kunnskap og guides til en renere og sunnere livsstil.

Vår standard

Håndplukket kvalitet

Vi kan ikke selge noe vi ikke kan stå inne for. Kvalitet, smak og brukeropplevelse vil alltid være avgjørende. Et produkt kan ha så god innholdsfortegnelse, pen pakning eller kul branding det bare vil. Men hvis det ikke leverer på kvalitet er det ikke godt nok. Vi tester alltid produktene våre før vi tar de inn på oss selv slik at vi med stolthet kan anbefale det videre til deg.

Våre verdier

Ved å handle hos ohyes.no skal du alltid kunne stole på at vi har gjort grundig research for å sørge for at du får de reneste, mest naturlige og rettferdige produktene.

Miljøvennlig

Etisk

Giftfritt

Trygt

Effektivt

Naturlig

Grunnleggerne

På jakt etter noe bedre

Bak selskapet står søstrene Elisabeth og Annette; To ildsjeler med et brennende engasjement for en renere livsstil. Med bakgrunn i salg, design- og markedsføring, jobber vi stadig mot bedre tilgjengelighet av produkter som hjelper deg å ta gode valg i hverdagen – uten å oppleve at du må velge bort noe eller inngå kompromiss.

Annette Holst

CEO + Kreativ leder

Elisabeth Holst Nyström

COO + Salgssjef