NORD-T sine te-blandinger kommer enkelt og greit rett fra naturen. Te av beste kvalitet, blandet med alle godsakene fra den nordiske naturen. Prøv bjørketreløv, tyttebær, tindved og brennesle i koppen din. Alle ingrediensene er dyrket av den mest dyktige av dem alle, naturen.

fri for oljer og aromaer · rett fra naturen
Nord-T Blends
Nord-T Pure teas

Møt Nord-T: Ingen tilsetninger eller unødvendig tøys

Spør hvem som helst som har reist i de nordiske landene, og de vil fortelle deg historier om hvordan de forelsket seg i den rene naturen, det minimalistiske funksjonelle designet, og mest sannsynlig den litt rare sansen for humor. For å fange nettopp dette, lager Nord-T håndverks-te som leverer på både smak, lukt og den litt rare sansen for humor.

Nord-T ble startet av 2 finske venner som delte en forkjærlighet for god te, men oppdaget raskt at det var umulig å finne et helt rent produkt som ikke inneholdt noen form for kunstige aromaer, oljer eller andre tilsetninger. I tillegg så de på mange restauranter at der det ble lagt mye kjærlighet og omtanke i en kopp kaffe, ble te ansett som noe mindre viktig og fikk ikke samme fokus. Dette ønsket de å forandre.

For den særeste tedrikker

NORD-T sine teblandinger kommer enkelt og greit rett fra naturen. Te av beste kvalitet, handlet direkte fra prisvinnende bønder, blandet med alle godsakene fra den nordiske naturen. Prøv bjørk, tyttebær, tindved og brennesle i koppen din. Alle ingrediensene er dyrket av den mest dyktige av dem alle, moder jord. Ingen tilsetninger, ingen aromaer. Kun ekte ingredienser.

Alle teblandingene er først introdusert på Helsinki sin alle beste michelinstjernederestauranter, der de første er testet av de ansatte og deretter deres gjester. Og med det kan vi med sikkerhet si at du skal lete lenge etter noe som er så kvalitetsikret for den nordiske kresne tedrikkeren.

Nordiske blends eller rene teer

Bli kjent med Nord-T sine te-blandinger. Med alt fra bær og blomster til løv og bark. Alt i sin hele forstand, uten tilsetninger
De 5 rene Te’ene er døpt etter hver sin nordiske hovedstad, laget på utvalgte tetyper som gjenspeiler byen sin unike energi og karakter