Ukiyo

En kolleksjon med 6 typer Matcha, av beste kvalitet, i et utvalg av smaker for å tilfredsstille alle ganer. Pent pakket inn i freshe esker som kan live opp enhver kjøkkenhylle. Te’en i seg selv er handlet direkte fra bonden og dyrket på fjellsidene i Shizoukaområdet i Japan. Deretter blandes de ulike blendsene for hånd i London kun ved bruk av naturlige ingredienser, uten kunstige tilsetninger.

ceremonial · pure · blends · naturlig · antioksidanter
[agni_button value=»Besøk ukiyo.co.uk» url=»https://www.ukiyo.co.uk/» target=»_blank» style=»plain» choice=»accent» alignment=»center»]
[agni_image img_url=»4543″]
[agni_image img_url=»4544″]

UKIYO matcha — Dyrket i Japan, blendet i London

Londonbaserte Ukiyo er produsenten som mente at det var noe blant all hypen rundt matcha som manglet; Alt så veldig likt ut, og de oppdaget raskt at det ikke fantes noe tilbud for alle de der ute som ønsket å være med på moroa, men dessverre ikke elsket den særegne smaket av den grønne te’en.

For å komplementere deres tradisjonelle Ceremonial Grade te har de utviklet 5 ulike blends, 5 varianter basert på smaker som fremhever eller komplimenterer den unike matchasmaken med et tilskudd av frukt og krydder.

Noe for enhver gane

Resultatet er en kolleksjon med 6 typer Matcha, av beste kvalitet, i et utvalg av smaker for å tilfredsstille alle ganer. Pent pakket inn i freshe esker som kan live opp enhver kjøkkenhylle.

UKIYO er et japansk ord som ordrett oversettes til «den flytende verden», noe som betyr å være i nuet og fjerne seg selv fra alt bry i hverdagslivet. Noe vi synes er både fint og beskrivende for opplevelsen av en god kopp te.

En unik kolleksjon for alle formål

Produktene til UKIYO er designet for å bli drukket den tradisjonelle måten, så vel som alternative: Som en helse-shot, tilsatt i smoothier og latter, blandet i en cocktail eller som tilskudd i bakverk.

Te’en i seg selv er handlet direkte fra bonden og dyrket på fjellsidene i Shizoukaområdet i Japan. Deretter blandes de ulike blendsene for hånd i London kun ved bruk av naturlige ingredienser, uten kunstige tilsetninger.

So what’s the fuss about Matcha?

Matcha har en god stund vært kjent som en helsebringende drikk. Den lages av pulveriserte grønne teblader og har en knallgrønn farge. I motsetning til vanlig grønn te, får du i deg hele tebladet som gjør matcha enda sunnere fordi den inneholder mye mer av de gode stoffene. Tebladene skjermes for sollys de siste tre ukene før de høstes, noe som gjør at klorofyllnivået øker. Noen av fordelene man kan oppnå ved å drikke matcha inkluderer:

Er en antioksidant-bombe

Inneholder kraftige antioksidanter kjent som polyfenoler. Matcha inneholder også katekiner, som er blant de sterkeste antioksidanter. Blant disse katekiner er (ECGC) kjent for å kunne forhindre kreft. Ceremonial Grade Matcha te inneholder 137 x mer ECGC og andre antioksidanter enn standard kinesisk grønn te.

Rikt på diverse næringsstoffer

Matcha har betydelige mengder mineraler og vitaminer som vitamin C, selen, krom, sink og magnesium, samt fiber og klorofyll. Det er klorofyllet som gir matcha den kraftige grønnfargen. Matcha har også vist seg å redusere kolesterol og blodsukker, og er flittig brukt som detox av kroppen på en effektiv og naturlig måte.

Roer ned kropp og sinn, og kan bidra til økt konsentrasjon

Zen-buddhistiske munker brukte Matcha til å forbedre konsentrasjonen under meditasjon. Matcha inneholder L-theanin, som øker serotonin- og dopaminproduksjonen i hjernen, samt forbedrer konsentrasjon og humør. Det er også kjent for sine beroligende effekter, og som et resultat kan Matcha te brukes mot stress eller angst.

Øker stoffskiftet og forbrenningen

Den naturlige koffeinen i Matcha øker energinivået uten noen av de vanlige bivirkningene forbundet med andre stimulanter som f.eks. kaffe.