True gum

Hils på danske True Gum, tyggegummiprodusenten som ønsker å forandre bransjen for det bedre. En 100% naturlig og nedbrytbar tyggis, som kommer i 3 spennende smaker og lekker designinnpakning, produsert i hjertet av København. Ikke noe plastikk — ikke noe tull.

vegan · glutenfri · fri for plast · fri for aspartam
[agni_button value=»Besøk truegum.com» url=»https://www.truegum.com/» target=»_blank» style=»plain» choice=»accent» alignment=»center»]
[agni_image img_url=»5175″]
[agni_image img_url=»5177″]

Hils på danske True Gum

Idéen bak True Gum ble til over en middag, der (som etter mange middager) det ble delt ut tyggis over bordet. Det gikk opp for alle rundt bordet at ingen faktisk visste hva tradisjonell tyggis inneholdt. Etter litt enkel research innså de at den neongrønne lille biten sto i sterk kontrast til den økologiske og sunne middagen de akkurat hadde fortært.

Basen til tradisjonell tyggegummi er laget av en syntetisk plast. Den samme som man typisk finner i flasker og bildekk. Kanskje ikke akkurat det du ønsker å runde av en god middag med? Da ingen ønsket å spise dette, men heller ikke gi opp vanen, var løsningen enkel. De bestemte seg for å lage sin egen! Et drøyt år senere og mange forsøk på å perfeksjonere oppskriften ble endelig True Gum en virkelighet som alle kunne få tak i.

Hva gjør True Gum bedre enn vanlig tyggis?

I motsetning til mesteparten av tyggisen i dag (som er full av plastikk, aspartam og BHA—et syntetisk antioksidant) er True Gum 100% naturlig. Ved å kombinere et plastfritt ethos med kvalitetsingredienser får du en tyggis som smaker godt, er 100% nedbrytbar og vegansk. Håndlaget i hjertet av København.

Naturlig Chicle

I stedet for å bruke en tradisjonell plastfyllt tyggisbase bruker de chicle, som kommer fra sevjen til Sapodillatreet. En bærekraftig og naturlig ingrediens. Ved å bruke Chicle blir True sin tyggis nedbrytbar og holder seg myk lengre.

Naturlig smaksetning

Ingenting kunstig finner veien inn i True Gum, og dette gjelder smakstilsetningene. Ekte smak fra ekte ingredienser. For alltid!

Plantebasert søting

Lavkalori og plantebaserte stevia og xylitol brukes til å gjøre tyggisen søt. Stevia er en sukkererstatning som kommer fra planteblader, og xylitol kommer direkte fra finske bjørketrær.

Økologisk vegetabilsk glycerin

For å hindre at tyggegummien tørker ut har de tilsatt litt vegetabilsk glycerin. Som i likhet med resten av innholdet kommer fra økologisk og GMO-frie kilder. Enkelt fortalt, bedre ingredienser og en bedre holdning gir bedre tyggis.