Vi elsker å få i oss næringen kroppen vår trenger gjennom maten vi spiser, men på enkelte dager – eller deler av året – er det fint med en boost, i form av et tilskudd. Dette er Plein - en helt ny serie med neste generasjons vitamintilskudd

glutenfri · vegan · fri for tilsatt sukker og soya

En helt ny serie med neste generasjons vitamintilskudd

Vi elsker å få i oss næringen kroppen vår trenger gjennom maten vi spiser, men på enkelte dager – eller deler av året – er det fint med en boost, i form av et tilskudd. Norske Plein tilbyr et innovativt kosttilskudd av norske alger, formet som små lapper på størrelser med et frimerke. Disse festes på innsiden av kinnet eller i ganen hvor de løser seg opp. Lappene kommer i en miniforpakning som er enkel å ha med seg overalt.

Plein tilbyr 3 målrettede tilskudd med et utvalg virkestoff de fleste skandinaver mangler, og som det er vanskelig å få i seg nok av gjennom et normalt og variert kosthold: ett for immunsystemet, ett for muskler og skjelett og ett med ren koffein. Plein er for bevisste kunder som er opptatt av effektive, kortreiste tilskudd som er behagelige å konsumere. Fri for gluten, gelatin, laktose, kalorier, nøtter, meieriprodukter, sukker og soya. Full av næring.

En Norsk vitamininnovasjon

Plein så en helsekostbransje klar for innovasjon, og har sammen med biokjemikere, toksiologer, leger og i samråd med apotek, utviklet vitaminfilmer. Vitaminfilmene er utviklet med en unik teknologi, designet for mer effektivt opptak i kroppen enn piller.

Vitaminfilmene er basert på organiske alger fra norskekysten, levert fra et spesialutviklet anlegg som produserer ultrarent alginat til bruk i blant annet medisin. De aktive ingrediensene er nøye utvalgt basert på uavhengig forskning og utviklet av verdens største råvaretilvirkere. Vitaminfilmene produseres i sertifiserte produksjonslokaler i Stockholm.

Enkelhet

Plein er opptatt av enkelhet. Vitaminfilmene er en ny doseringsform som er mer behagelig for kunden å konsumere. Det lille formatet gjør det også enklere å ha med seg for folk på farta.