Unikt design + teknisk innovasjon
+ beste kvalitet + bærekraft

Ideen bak Yoga Design Lab startet på en ferie på Bali. Jeg stod bakerst i en stappfull klasse på det velkjente stedet Yoga Barn. Når jeg tittet meg rundt, var alt jeg så et hav av uoriginale, masseproduserte, ensfargede yogamatter. Jeg tenkte da at det må være en måte å lage et funksjonelt produkt, som også er estetisk vakkert.

Inspirasjonen vokste og jeg visse at jeg ønsket å designe matter som vil gjøre folk mer entusiastiske over å praktisere yoga.

Så reisen begynte. Lang historie kort, jeg solgte alle mine ting, pakket sammen et par bagger og flyttet til Bali med et mål om å skape en kolleksjon yogautstyr som vil inspirere mennesker rundt om i verden. Kombinasjonen av moteriktige designelementer, innovativ funksjonalitet og bærekraft er nøkkelen til Yoga Design lab sin filosofi.

Fra våre vannflasker av isolert rustfritt stål (vær så snill å reduser bruken av plastflasker!), til våre hot yoga matter laget av biologisk nedbrytbar naturlig tregummi, til det vannbaserte blekket som blir brukt til å trykke designet, kan vi alle gjøre en forskjell gjennom produktene vi kjøper.

Å gi tilbake er fantastisk. $1 fra hvert kjøp går til å støtte ”Urban Youth Yoga” programmer som trenger hjelp. Reisen har akkurat begynt.

— Chad Turner
Designer og grunnlegger, Yoga Design Lab

Hva gjør at Yoga Design Lab sine matter skiller seg ut?

Det første man legger merke til ved disse mattene er det unike designet i form av de nydeligste farger og mønstre. Men det er ikke bare det estetiske de scorer høyt på; 

Disse mattene er et 2-i-1 produkt, og du trenger ikke lenger å både ha matte og håndkle. Hver matte er dekket av et mykt mikrofiber lag som kjennes ut som en semsket flate og fungerer som et håndkle som gjør at du ikke sklir hvis det blir vått. Gummibasen gir deg den gode dempingen du ønsker fra en matte. Du trenger derfor ikke å ha et håndkle som fort kommer i veien, og matten fungerer like godt til kald som varm yoga. Mattene er alle vaskinvaskbare og kommer med en praktisk bærestropp.

Mattene kommer i 3 ulike størrelser avhengig av ditt behov – fra den større kombomatten til en tynn reisematte som er så liten og lett at du kan ta deg med deg overalt.

Yoga Design Lab sine matter og tekstiler er best i klassen hva gjelder miljø, og er laget av 100% resirkulerbart materiell som bl.a. naturlig tregummi. Mikrofiberet som dekker flaten er laget av resirkulerte plastflasker og er farget med vannbaserte, rene farger som verken inneholder silikon, latex eller andre giftstoffer.

Bra for deg og bra for miljøet.