Vi sier ja til produsenter som får deg til å føle deg bra. De lager produkter som er bærekraftige, sunne, smaker fantastisk — og har en fresh innpakning. Uten kompromiss. 


Goodio

Sjokolade kan være noe av det sunneste du kan spise, men det forutsetter gode råvarer som behandles riktig. Goodio bruker derfor rå kakaobønner som de stenmaler på lav varme for å bevare all næring. Sjokoladen søtes kun med kokosblomstsukker som har en lav Glykemisk Indeks.

LES MER
Goodio

UKIYO

En kolleksjon med 6 typer Matcha, av beste kvalitet, i et utvalg av smaker for å tilfredsstille alle ganer. Pent pakket inn i freshe esker som kan live opp enhver kjøkkenhylle. Te’en i seg selv er handlet direkte fra bonden og dyrket på fjellsidene i Shizoukaområdet i Japan. Deretter blandes de ulike blendsene for hånd i London kun ved bruk av naturlige ingredienser, uten kunstige tilsetninger.

LES MER
Nordic Superfood

Bloomy Drinks

Sukker + koffein = funksjonell drikke? Nei, takk – da gjør vi det heller selv! Var noe i den duren gjengen fra Bloomy Drinks tenkte når de gikk sammen med Svenske urtemedisinske institutt for å lage en helt ny sprudlende drikk! Fylt med kule og funksjonelle urter, blomster og røtter som restituerer, gir deg styrke og energi. Les mer om alle smakene og hver deres funksjon her.

LES MER
Nordic Superfood

True Gum

Hils på danske True Gum, tyggegummiprodusenten som ønsker å forandre bransjen for det bedre. En 100% naturlig og nedbrytbar tyggis, som kommer i 3 spennende smaker og lekker designinnpakning, produsert i hjertet av København. Ikke noe plastikk — ikke noe tull. 

LES MER
True Gum

frank green

Designed for humanity; Er ethoset grank green bygger på. Med et mål om å redusere engangskopper, kombinert med det beste designet. Velg den størrelsen og fargen som passer deg best, i enten resirkulerbar BPA-fri plast eller rustfritt stål. Helt unik knapp-teknologi sikrer åpning og stenging med én hånd. Og når den er stengt garanterer vi at den er 100% lekasjetett. 

LES MER
Nordic Superfood

Nordic Superfood

En serie basert på kun rene råvarer som balanserer både kropp og miljø. Serien består av superbærblandinger, Collagen Premium—norsk marint rent kollagen, råsafter og nordiske té-blandinger. Alt er fremstilt av ville, hele bær og vekster som tørkes på lave temperaturer for å bevare all næring. Fri for sukker og andre tilsetninger, direkte fra den nordiske naturen—helt enkelt! Brukes i baking, smoothies, juicer, vann eller topping på grøt, yoghurt osv.

LES MER
Nordic Superfood

Nord-T

NORD-T sine te-blandinger kommer enkelt og greit rett fra naturen. Te av beste kvalitet, blandet med alle godsakene fra den nordiske naturen. Prøv bjørketreløv, tyttebær, tindved og nestle i koppen din. Alle ingrediensene er dyrket av den mest dyktige av dem alle, naturen. Ingen tilsetninger, ingen aromaer. Kun ekte ingredienser.

LES MER
Nordic Superfood