Vil du bli med å bygge opp en spennende agentvirksomhet og lære mer om salg og markedsføring?

Vi søker 2 engasjerte teammedlemmer til kombinert stilling av butikk- og eventmedarbeider og praksisplass innenfor Brand Management. Tiltredelse 17. november. 

Kontaktperson: 
Elisabeth  Holst Nyström
Telefon: 996 98 684‬
E-post: elisabeth@ohyes.no
Frist: Snarest
Tiltredelse: 17. november
Sted: Oslo

Send din søknad →

Hvem er Oh Yes og hva leter vi etter?

Vi er en spennende distributør og brand agency innenfor mat og livvstilssegmentet. Vi representerer i dag 7 ulike internasjonale brands inkludert Nordic Superfood, Goodio, Bloomy drinks og True Gum, samt jobber med strategisk rådgivning, innhold og design for norske merkevarer som bl.a. Kolonihagen

Vi søker nå unge og engasjerte kandidater som ønsker en mulighet til å ta del i en raskt voksende bedrift, med mulighet for å bli med å bygge opp noen av de mest spennende nye merkevarene i sin kategori i Norge. 

Stillingen er en kombinert praktikant og ambassadørstilling der deler av stillingen er ulønnet, men kompenseres i form av verdifull erfaring og freshe produkter. Den andre delen vil betales i form av en attraktiv timelønn med mulighet for salgsprovisjon.

Vi ønsker primært kandidater som kan fylle alle de ulike delene av stillingen (vekting av stilling etter kandidaten sin mulighet og vårt behov)

Del 1: Internship/praksisplass

Som praktikant i Oh Yes vil du få mulighet til å bidra i alle de ulike områdene vi jobber med som distributør og brand agency. Dette inkluderer:

Innholdsskaping: tekst, foto m.m.
Publisering av innhold i ulike markedskanaler
Planlegging og kooordinering av events
Logistikk og distribusjon

Praktikantstillingen er ubetalt, og det forventes at det jobbes ca 15–20 timer i uken med de ulike overnevnte oppgavene. Evt. kostnader for reise- og mat i jobbøyemed vil dekkes ved behov. Kandidaten vil kompenseres i form av produkter fra Oh Yes sin portefølje og sterkt rabatterte priser til både seg selv og familie/venner.

Del 2: Ambassadør og demoansvarlig

Som brand ambassador for Oh Yes vil din oppgave være å optimalisere kundens kjøpsopplevelse ved å demonstrere alle fordelene og gi sluttbruker mulighet til å teste produktene ute hos forhandler — eller som representant for selskapet under ulike arrangement og messer. Du vil fremstå som et viktig ansikt utad og en nøkkelrolle i å heve merkevarens kjennskap og salg. 

Du vil kompenseres med en konkurransedyktig timelønn + % salgsprovisjon. Det forventes at man primært jobber i helgene.


Del 3: Butikkmedarbeider Jul i Vinterland perioden 17.11 – 30.12

Under perioden 17.11–30.12 vil Oh Yes ha en bod på norges største julemarked Jul i Vinterland ved Spikersuppa i Oslo. Vi søker 1–2 kandidater som kan jobbe 50–100%. 

Noe helg- og feriearbeid kan forekomme, og vedkommende tilbys en konkurransedyktig timelønn + provisjon av salg.

Send din søknad

Følg oss på Instagram