Oh, Hello!
Oh Yes by E + A er en distributør og markedsfører av sunne og smakfulle mat- og livsstilsprodukter i Norge. Vi sier ja til produkter som er bærekraftige, sunne, smaker fantastisk—og har en fantastisk innpakning. Uten kompromiss.
 

Så, hvem er vi?

Hils på Annette + Elisabeth, søstrene som begge har personlig følt på fordelene med en sunn livsstil – fri for melk, gluten og raffinert sukker. Begge har erfart sykdom som et resultat av verden vi lever i – en konsekvens av matvarer og tilsetningsstoffer. Denne erfaringen har tatt oss med på en reise med selvlæring hvor vi har lest og snakket med eksperter for å lære mer om hvordan vi kan ta kontroll over vår egen helse – men også bidra til et bedre miljø gjennom en bærekraftig, økologisk diett.

Vår misjon

«Our mission is to inspire the Nordic Market to say yes to sustainably sourced health enhancing products. We drive change by introducing new and exciting lifestyle products that are free from animal products or additives, sustainably sourced, in beautiful design, without ever compromising on taste or quality.»

Naturlig glutenfritt

Naturlig glutenfritt

Plantebasert/ fri for dyreprodukter

Plantebasert/
fri for dyreprodukter

Bærekraftig produserte produkter

Bærekraftig produsert under rettferdige arbeidsforhold

Produkter som smaker fantastisk

Produkter som smaker fantastisk

Produkter med vakker og spennende innpakning

Produkter med vakker og spennende innpakning

Fri for kjemikalier og kunstige tilsetninger

Fri for kjemikalier og kunstige tilsetninger