Oh yes! Vi har den perfekte julegaven til både ansatte og kunder

Når det kommer til julegaver til ansatte og kunder kan det være utfordrende å finne noe innenfor et rimelig budsjett som også treffer godt. Raushet og omtanke bygger lojalitet, men å finne noe som alle vil like er ikke alltid like lett.

Vi har gjort det enkelt for deg ved å tilby miljøvennlige, premium produkter med eksklusiver merkevarer som er bra for både mennesket og planeten. Ved å handle direkte fra oss som ansvarlig distributør vil du og få det til den aller beste prisen. Vi har håndplukket noen forslag som passer selv til personen som har “alt”.

Frank Green

Frank Green sine prisvinnende produkter har et lekkert design, men også den beste funksjonaliteten i sin kategori. Som bedrift får dere mulighet til å skreddersy denne gaven både i modell og farge, i tillegg til egen logo eller grafikk som gjør både kopp/flaske og emballasje personlig.

Se priser i meny-taben ovenfor til høyre. 

Hva gjør denne gaven så perfekt? 

Nordmenn flest drikker enten kaffe eller te (og alle drikker definitivt vann). Ved å gi bort en kopp eller flaske setter du deg inn i deres hverdag og forenkler den med mulighet for å ha det fresheste og mest funksjonelle gjenbruksproduktet på markedet, enten det er til bruk på kontoret, ute på reise eller på trening.

Signaliserer et tydelig standpunkt ovenfor miljø

Et produkt som dette underbygger og et standpunkt om å ta vare på miljøet, og hjelpe deres ansatte gjøre det samme. I Norge alene kastes flere milioner engangskopper hvert år. Ettersom disse ikke er laget av ren papp, resirkuleres de heller ikke,men havner i restavfallet. Dette kan en gave som en gjenbrukbar kopp bidra til å redusere. Tenk deg, flere hundre ansatte, som drikker flere hunde take-away kaffe i året? En gave som dette kan ha et overaskende stort fotavtrykk!

Hva gjør Frank Green så unik?

Dette er produktene som får best score på både design og funksjonalitet. Kvalitene inkluderer:

100% resirkulerbar, premium og slitesterke materialer som ikke ettergir noe smak eller lukt

Lekkasjetett og kan både slenges i vesken, settes på sykkel eller barnevogn uten skvulp.

Lekkert design og mulighet for egen branding

Ergonomisk og sklisikker passform i hånd, samt behagelig å drikke av.

Passer i enhver koppholder

Gjør det personlig! 

Uansett hva du velger, har vi mulighet til å bidra med bespoke innpakning og et personlig kort, i deres profil, som forteller litt om hvorfor deres ansatte/kunder får nettopp disse gavene. Dette vil både underbygge den omtanken dere viser gjennom nøye utvalgte gaver.

Ta kontakt for forslag og pristilbud på dette.