Hils på frank green — Designet for menneskeheten

Menneskeheten var utgangspunktet da frank green ville skape produktene sine. De ønsket å redusere bruk av engangskopper- og flasker. Men ikke nok med det! De ville og skape den beste brukeropplevelsen i samme slengen. Vi tør å påstå at de lykkes veldig godt med det. resultatet? frank green SmartCups og SmartBottles

True Gum Ginger og Chili
True Gum Lakris og Ecualyptus

Unik design og funksjonalitet

Resultatet ble produkter som ikke bare ser bra ut, og har lekkert design, men også den beste funksjonaliteten i sin kategori. 

Ved bruk at flotte farger og materialer er produktene tro til sin egen identitet, men gir masse rom for å spille på lag med din. Enten du er minimalist, maksimalist, eller noe i mellom. Er det friske knallfarger, duse pasteller eller nøytrale farger du foretrekker? 100% Resirkulerbar plast eller rustfritt stål? Stor eller liten kopp? Du velger.

Produktene passer perfekt i hånden (eller hvilken som helst koppholder for den saks skyld) og har et unikt designet lokk som sikrer at de blir 100% lekasjetette. Med andre ord: fyll og sleng koppen i vesken, sett den på barnevognen eller ha den i bilen uten å bekymre deg for unødvendig søl.

100% resirkulerbart materiale

100%
lekkasjetett

Ergonomisk passform i hånden

Freshe, unike farger og  kombinasjoner

Passer i alle koppholdere

True Gum Ginger og Chili
True Gum Ginger og Chili
True Gum Lakris og Ecualyptus
True Gum Ginger og Chili
True Gum Ginger og Chili
True Gum Lakris og Ecualyptus

Samfunnsansvar

Filosofien til frank green er enkel: Ved å skape de mest stilige og funksjonelle koppene og flaskene gjør frank green det enkelt å redusere mengden engangsemballasje. 

Materialene de bruker er 100% resirkulerbare og de stiller strenge krav til at deres egne underleverandører, for å sikre at de holder en god miljøprofil i alle ledd.

Som en videreføring av deres filosofi om å redusere avfall har frank green i tillegg inngått et partnerskap med Earthwatch, en internasjonal miljøorganisasjon som støtter forskning relatert til konservering. For hver kopp som blir solgt gir frank green tilbake; Det har bidratt til å finansiere over 1000 konserveringsprosjekter i mer enn 120 land. I tillegg har det bidratt til at ca. 4000 studenter og 5000 lærere innenfor bærekraft og miljø har fått støtte fra Earthwatch sitt legat. 


Ta kontakt for bli forhandler