Om Oh Yes

Vår misjon er å inspirere det norske markedet til å si ja til bærekraftige, sunne produkter. Vi driver forandring ved å introdusere nye og spennende livsstilsprodukter som er bærekraftig og rettferdig fremstilt, fri for tilsetningsstoffer, pakket inn i et vakkert design – uten kompromiss på smak eller kvalitet.

Annette og Elisabeth står bak ohyes.no

En helt ny standard

Velkommen til Oh Yes. Vi er en nettbutikk, distributør og markedsfører av sunne og smakfulle mat-, skjønnhet, helse og livsstilsprodukter i Norge. Vi sier ja til produkter som er bærekraftige, sunne, smaker fantastisk—og har en fantastisk innpakning. Uten kompromiss.

Bak selskapet står søstrene Elisabeth og Annette; To ildsjeler med et brennende engasjement for en renere livsstil. Med bakgrunn i salg, design- og markedsføring, jobber vi stadig mot bedre tilgjengelighet av produkter som hjelper deg å ta gode valg i hverdagen – uten å oppleve at du må velge bort noe eller inngå kompromiss.

Håndplukket kvalitet

Vi kan ikke selge noe vi ikke kan stå inne for. Kvalitet, smak og brukeropplevelse vil alltid være avgjørende. Et produkt kan ha så god innholdsfortegnelse, pen pakning eller kul branding det bare vil. Men hvis det ikke leverer på kvalitet er det ikke godt nok. Vi tester alltid produktene våre før vi tar de inn på oss selv slik at vi med stolthet kan anbefale det videre til deg.

Skjermbilde-2021-10-13-kl.-08.12.10.png

Våre verdier

Ved å handle hos ohyes.no skal du alltid kunne stole på at vi har gjort grundig research for å sørge for at du får de reneste, mest naturlige og rettferdige produktene.

💚 Miljøvennlig

Vi sørger for at alle våre produkter produseres med minimale miljøpåvirkninger. Ved å velge bærekraftige ingredienser og metoder, bidrar vi til en grønnere planet.

🙏🏻 Etisk

Hos ohyes.no står etisk handel i sentrum. Vi samarbeider bare med leverandører som opprettholder høye standarder for arbeidsvilkår og rettferdig lønn.

✅ Giftfritt

Våre produkter er garantert trygge å bruke, med ingredienser som er grundig undersøkt for å sikre din helse og velvære.

🌈 Trygt

Vi forplikter oss til å tilby produkter som er fri for skadelige kjemikalier. Med vårt sortiment kan du føle deg trygg på at du unngår toksiner i hverdagen.

✨ Effektivt

Effektivitet er nøkkelen til kvalitet. Våre produkter leverer overlegne resultater takket være vår forpliktelse til høy standard og innovasjon.

🌱 Naturlig

Naturens kraft står i fokus hos ohyes.no. Vi velger kun naturlige ingredienser som er skånsomme mot både deg og miljøet.

Noe du lurer på?