Nordic superfood

Nordic Superfood er en serie fra den nordiske naturen med superbærblandinger, Marint Collagen Premium + —norsk marint rent kollagen og råsafter. Alt er fremstilt av ville, hele bær og vekster som tørkes på lave temperaturer for å bevare all næring. Fri for sukker og andre tilsetninger, direkte fra den nordiske naturen—helt enkelt! Nordic Superfood sine produkter kan brukes i baking, smoothies, juicer, vann eller topping på grøt, yoghurt

vegansk · glutenfri · 100 % bær · fri for tilsatt sukker
[agni_button value=»Besøk nordicsuperfood.se» url=»http://www.nordicsuperfood.se/sv» target=»_blank» style=»plain» choice=»accent» alignment=»center»]
[agni_image img_url=»5303″]
[agni_image img_url=»5304″]

Hva er Nordic Superfood?

Nordic Superfood ble grunnlagt av Linda Myrberg — akupunktør og spa-ekspert med over 25 års erfaring og kompetanse innenfor helse. I samarbeid med de fremste produsentene av supermat i Sverige og Finland har Linda utviklet en serie med superbærpulver, råjuicer og Marint kollagentilskudd.

Her brukes en unik metode som bevarer hele bæret og sikrer et høyere, mer konsentrert næringsinnhold — i sammenligning med tilsynelatende lignende produkter som kun bruker skall eller juicen.

Kollagenpulveret Collagen Premium + er sertifisert Premium+ (høyeste kvalitet) og er marint, fra vill norsk fisk — Dette gjør at det er det mest bærekraftige og effektive kollagenpulveret på markedet. Det er også  smaksnøytralt Som gjør at det er enkelt å bruke i all slags mat og drikke. Marint Collagen,  er den enkleste formen for kollagen for kroppen å ta opp.av

Nordic Superfood ivaretar både kropp og miljø — med å utelukkende bruke hele, ville råvarer fra våre egne nordiske skoger og hav. Mer om produktene kan du lese på de neste sidene.

Hvorfor bærpulver + råjuice?

Nordic Superfood sine pulver, basert på ville bær og-/eller ville vekster blir fremstilt av hele råvaren som tørkes på lav temperatur i 2–3 dager. Dvs. at pulvrene er «raw» og all næring er bevart. Juicene slynges på en helt unik måte, uten bruk av varme, som gjør at vi også får med oss hele bæret (ikke bare saften) i et superbærskonsentrat. Nordic superfood sine pulver og juicer er også helt unike ved at de bevarer all biologisk næring ved å bruke hele bæret — både skall, fruktkjøtt, juice og frø.

Tradisjonelle juicepulver som finnes på markedet i dag fremstilles gjerne ved at man først presser juicen ut av bærene og deretter binder opp næringen fra væsken. Dette krever en tilsetning, som ofte er maltdextrin (fra potet) — og dermed mangler fiber. En annen form som vi finner på markedet er såkalte «fiberpulver». Dette kan være fremstilt av fine ville bær — men hvor juicen er presset og selges separat som dyr saft. Det som er igjen er skall og kjerner som gjøres om til pulver — et biprodukt som selges billig og mangler mye av bærets opprinnelige næring.

Nordic Superfood sikrer den høyeste kvalitet og næring ved å kun benytte bær som får vokse naturlig og vilt i våre egne skoger—og ved å benytte hele bæret, slik naturen skapte det for oss.

Bær som får vokse naturlig og vilt i våre egne skoger
All biologisk næring er bevart ved å bruke hele bæret — både skall, fruktkjøtt, juice og frø.
Tørkes på lav varme over 2–3 dager så all næring er bevart

Nordic Superfood som kosttilskudd

Et kosttilskudd i form av pille eller flytende vitamindrikk inneholder alltid tilsetninger, er gjerne pasteurisert + andre faktorer som forstyrrer råvaren. Vitaminene og mineralene er ofte kjemisk fremstilt og ikke i den biologiske formen kroppen kjenner igjen og klarer å utnytte til det fulleste.

Et bær skapt av naturen selv inneholder mengder forskjellige vitaminer, mineraler og sporstoffer som jobber i synergi for å hjelpe kroppen utnytte og ta opp næringen mer effektivt.

Hvorfor ikke bare spise friske bær?

Mye av bærenes næring, inkludert sunne fettsyrer, finnes faktisk i frøene. Fruktkjøttet og saften inneholder 30–40% av næringsinnholdet og skallet ca. 20%. Det betyr at 40–50% av næringen sitter i frøene!

Når vi spiser ferske bær klarer vi ikke tygge disse bittesmå kjernene. Frøene svelges derfor hele og kroppen klarer ikke bryte det ned uten hjelp. Når frøene, sammen med resten av bæret, males til pulver, brytes de ned og gjør opptaket av næringen mulig.

Hvorfor marint kollagen?

Collagen Premium+ består av 100% rent hydrolysert pulver fra norsk villfanget fisk — nøytral på smak og lukt. Uten noen tilsetninger eller sukker.

Huden vår består av 70–75% kollagen. Mengden kollagen som produseres i kroppen minsker med alderen, som gjør at strukturen i huden endres og vi får rynker. Faktorer som stress, overdreven soling og store mengder sukker kan hemme produksjonen av kollagen. I japan har man utnyttet kollagen fra fisk i over 10 år som kosttilskudd — men dette er fortsatt nytt for mange i Skandinavia.

Marint kollagen fra fisk inneholder 17 typer av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer i et balansert forhold. Kollagenet er spesielt rikt på glycin og prolin/hydroxyprolin som er viktig for huden. Konsentrasjonen av akkurat disse aminosyrene er 10–20 ganger høyere en i andre proteiner. Hydroxyprolin er en spesiell viktig aminosyre som hjelper huden beholde som sin elastisitet. Påfylling av disse aminosyrene bidrar til å opprettholde normale kollagennivåer i huden og dermed forhindre hudens aldring.

Collagen Premium+ er produsert i EU i henhold til god matstandarder i et HACCP-sertifisert produksjonsmiljø.