Niche tea

En kolleksjon av 6 håndblandete te–blends som dekker hele spekteret innenfor kropp og sinn. Teen er direkte handlet fra noen av verdens beste teplantasjer og tilsatt kun ekte og naturlige ingredienser, som håndblendet i London.

urtemedisin · velvære · fri for kunstige tilsetninger
[agni_button value=»Besøk thenicheco.com» url=»https://www.thenicheco.com/» target=»_blank» style=»plain» choice=»accent» alignment=»center»]
[agni_image img_url=»5297″]
[agni_image img_url=»5295″]

Beautifully Crafted Uniquely Blended

Niche Tea ble lansert i london i 2016 som et svar på en eksplosjon i markedet rundt fokus på velvære og skjønnhet fra innsiden. Det er en kolleksjon av 6 håndblandete velværete–blends som dekker hele spekteret innenfor kropp og sinn. Teen er direkte handlet fra noen av verdens beste teplantasjer og tilsatt kun ekte og naturlige ingredienser, som håndblendet i London.

Niche sine tea blenders har erfaring fra å ha besøkt over 130 teplantasjer og urtegårder for å finne de beste ingrediensene. De er SALSA (Safe and Local Supplier Approved) og Soil Association (Organic) Accreditert. Selv om produktet i seg ikke er sertifisert økologisk er mesteparten av teen og en del av urtene økologisk der det lar seg gjøre.

Bærekraft i alle ledd

Alt er handlet direkte, og sporbart tilbake til kilden for å sikre den aller beste kvaliteten og etisk handel hele veien.

Posene er pyramideposer laget av en slags «nylon» som er utviklet av maisstivelse, med bomullstråd og papir, og er derfor 100% komposterbare.

Kunst og Velvære i skjønn harmoni

Grunnlegger Amanda fikk selv oppleve i voksen alder en brå forverring av egen hud, og brukte mye tid på å sette seg inn i hvordan medisinske urter og planter kan bidra til å skape balanse, velvære og skjønnhet. Hun oppdaget raskt etter å selv drikke mange ulike teer med urter, røtter og blomster en enorm forbedring i hud, hår, velvære og sinn. Hun begynte selv å eksprimentere med ulike blends hjemme og tilslutt ble Niche født som et svar på hennes interesse for te og urtemedisin – kombinert med en eksisterende forkjærlighet for vakker kunst og unike dufter.

Navnet Niche symboliserer serien sin unike posisjon der den faller i et grenseland mellom velvære og kunst – noe som er helt unikt. Og som ansikt utad er emballasjen nettopp dette: et stykke kunst som er både vakker og litt rebelsk.

Niche sitt ethos

Rent og ærlig

Etisk, sporbart og rent i alle ledd

Moderne klassiker

Tradisjonell urtemedisin kombinert med moderne estetikk og smak

Vakkert

Skjønnhet starter på innsiden og vil deretter skinne ut. Dette gjelder i like stor grad for Niche sin effekt på brukere, så vel som produktet fra innhold til emballasje