Plassholder
Sold
out

NORDIC SUPERFOOD Collagen premium + (Marint kollagen)

kr390

100% rent hydrolysert kollagenpulver fra norsk villfanget torsk

2 personer ser dette akkurat nå
Tomt på lager

Gi meg beskjed når produktet er tilbake!

Beregnet levering:
mar 30 - 01 apr, 2024
Gratis frakt og retur:
On all orders over kr600

Beskrivelse

Collagen Premium + hydrolysert marint kollagentilskudd

Collagen Premium + fra Nordic Superfood er nøytral på lukt og smak. Den stimulerer produksjon og veksthormotet HGH som hjelper kroppen omvende fett til energi og oppygging av cellene. Dette gjør at:

  • Collagen Bidrar til å opprettholde sunne og bevegelige ledd.
  • Kollagen bidrar til å opprettholde normalt bindevev.
  • Bidrar til å forbedre hudens struktur, motvirke synlighet av  slapp hud og rynker.
  • Bidrar til å opprettholde kroppens egen kollagenformasjon i huden.
  • Kollagenkan bidra til å minske smerter i muskler og ledd..

Ingredienser

Nordic Superfood Collagen premium + er et 100% rent hydrolysert pulver fra norsk villfanget torsk.

Næringsinnhold pr 100 g

Energi 1593 kj / 381 kcal
Fett 0 g
Karbohydrater
0,2 g
Hvorav sukkkerarter 0,2 g
Kostfiber 0 g
Protein 99,6 g
Natrium  0 g
Salt  0 g

 

FAQ om kollagen

Kan kroppen absorbere kollagenpulveret?

Ja, det er gjort flere veldokumenterte studier som viser at kroppen kan absorbere 95–98% av den hydrolyserte forman av kollagen som Collagen Premium+ inneholder*. Vanlig kollagen har en molekylvekt på 10.000–30.000 dalton. Denne molekylstørrelsen kan ikke absorberes av kroppen. Nordic Superfood Collagen Premium+ inneholder en form av kollagen der proteinet er gjort om til mindre peptider på bare 2.000 Dalton som gjør det mulig for kroppen å absorbere.

Behøver man virkelig collagentilskudd?

Etterhvert som man blir eldre går kroppens produksjon av kollagen ned. Fra man er 30 år mister man ca. 1,5% kollagen pr år. Det kan derfor være gunstig med et collagentilskudd for å støtte opp kroppens naturlige evne til å produsere kollagen:

Alder
Beregnet tapt kollagen
40–50 15 %

50–60

30 %
60–70 45 %
70–80 60 %
80-90 75 %
90 + 90 %

 

Les med om hva collagen er og bruk av kollagentilskudd HER

*Kilder

Iwai, K., Hasegawa, T., Taguchi, Y.et al.. 2005. Identification of food-derived collagen peptides in human blood after oral ingestion of gelatin hydrolysates. Journal of agricultural and food chemistry, 53: 6531-6536.

Matsumoto, H., Ohara, H., Ito, K., Nakamura, Y. and Takahashi, S. 2006. Clinical effects of fish type I collagen hydrolysate on skin properties. ITE Letters on new technologies and medicine, 7(4):386-390.

Sumida, E., Hirota, A., Kuwaba, K., et. al. 2004. The effect of oral ingestion of collagen peptide on skin hydration and biochemical data of blood. Journal of nutritional food, 7(3): 45-52.

Minaguchi, J., Koyama, Y-I., Meguri, N., et. al. 2005. Effects of ingestion of collagen peptide on collagen fibrils and glycosaminoglycans. Journal of nutritional science and vitaminology 51:169-174.

Morganti, P., Randazzo, S.D. and Bruno, C. 1988. Oral treatment of skin dryness. Cosmetics and Toiletries, 103: 77-80.

Matsuda, N., Koyama, Y-I., Hosaka, Y., et. al. 2006. Effects of ingestion of collagen peptide on collagen fibrils and glycosaminoglycans in the dermis. Journal of nutritional science and vitaminology. 52: 211-215.

Postlethwaite, A.E., Seyer, J.M., and Kang, A.H. 1978. Chemotactic attraction of human fi broblasts to type I, II, and II collagens and collagen-derived peptides.

Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 75(2): 871-875.

 

 

2
0