Yoni Care

Yoni Care økologiske tamponger av kvinner for kvinner

Yoni Care lager tamponger, bind og truseinnlegg som inneholder økologisk bomull og bionedbrytbar plast laget av maisstivelse. Ikke noe mer enn det. Yoni Care er Soil Association godkjent og via Global Organic Textile Standards (GOTS).

Deres tamponger er uten rayon, polyester, perfume, deodorants, glues & adhesives, phthalates, pesticide-treated cotton, chlorine or chlorine dioxide processing, polypropylene. polyethylene (in tampon), myreth-3-myristate, synthetic zeolites, alcohol ethoxylates, glycerol, glycerol esters. polysorbate-20, or antibacterial agents.

Mariah og Wendelien er damene som startet Yoni Care i 2014 etter anbefaling å begynne å bruke økologiske intimhygiene produkter i 2011. Dette var helt nytt. Men etter å gravd litt dypere i saken viste det seg at selv de økologiske merkene inneholdt plast og kjemikalier. Dette gav de ideen bak Yoni Care som er intimhygiene er både fri for plast og kjemikalier!

Hvorfor velge økologiske tamponger?

Visste du at skjeden er det mest absorberende kjønnsorganet i hele kvinnekroppen? Så hvis din tampong er innsatt med noe. Er det en stor fare for at kroppen din absorberer det som en svamp. Har du noen gang tenkt på at det heller ikke er noen innholdsfortegnelse på de fleste tamponger? Nei, det hadde ikke vi heller. Før vi visste bedre. Det er er derfor vi  brenner så sterkt for rene og økologiske produkter.

Man skulle tro at det var et krav og en etisk selvfølge å liste alt en tampong inneholder.  ;en dessverre er ikke standarden slik. Intimhygiene produkter er dessverre ikke regulert på samme måten som næringsmidler og kosmetikk. Yoni Care skriver «what’ on the box is in the box»

Nordmenn flest aldri vært så bevisste i forhold til maten vi spiser, klærne vi kjøper og hvor mye plast vi bruker. Derfor er det på tide at vi er like bevisste på hva vi eksponerer “musa” for. Vi velger derfor merkevarer som Yoni Care som lister alle ingrediensene på esken. 

Yoni Care produserer kvinnelig hygieneprodukter som ikke bare lager rene og plastfri produkter av 100% bomull.  Men også jobber aktivt med å belyse viktige temaer innen kvinnehelse.

Filters
Done
Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.