Westlab

Britiske Westlab Bath Salts, lager naturlige badesalt med epsom salt og eteriske oljer. Hvert badesalt har en ulik funksjon og er 100% naturlige.

Hva er Epsom salt og hvilke fordeler har det?

Epsomsalt, også kjent som magnesiumsulfat er et naturlig forekommende kjemisk komponent bestående av magnesium, sulfat og oksygen.

En av fordelene ved bruk av epsomsalt er det høye innholdet av magnesium, som absorberes aller best gjennom huden. Magnesium kan bidra til muskelrestitusjon og avslapning av såre muskler. Men det finnes også studier som påviser at det kan bidra til produksjon av serotonin (lykke- og avslapningshormon). Og dermed bidra til reduksjon av følelser av stress og angst. Fordi epsomsaltet hjelper muskler i bl.a. rygg og nakke med å slappe av kan det også lindre hodepine og symptomer på migrene.

Epsom saltet du finner i Westlab Bath Salts består også av Sulfat som i kombinasjon med magnesium stimulerer kroppens avgiftende kanaler og bidrar til å naturlig detoxe kroppen.

Om Westlab sine badesalt

Westlab Bathsalts kommer i tre ulike varianter som er tilsatt ulike eteriske oljer og naturlige ekstrakter; Sleep for avslapning, Cleanse for en rensende effekt og detox, samt Recover som bidrar til balanse og restitusjon i en sliten eller stresset kropp. Alle produkter fra Westlab er naturlige, veganske og cruelty free.

Innhold

Magnesium Sulfate (Epsom Salt), Maris Sal (Dead Sea Salt) Valeriana Officinalis (Valerian) Root Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Oil, Parfum, Linalool, Benzyl Benzoate.

Bruksanvisning

3-5 ss badesalt i badekar eller fotbad. Ligg/sitt i vannet i minimum 15 minutter, og opp til 40 minutter for å få maksimal absorbasjon av mineralene i epsomsaltet. Samt gi kroppen til til å avgifte og tid til å slappe av.

Mer om de eteriske oljene og ekstraktene i Westlab Sleep

 • Havsalt Verdens reneste salt, også kjent for sine avgiftende detox egenskaper
 • Legevendelrot ekstrakt er kjent for sin effekt mot søvnplagerog er altså blitt brukt mot søvnproblemer men også angstplager
 • Lavendelolje I aromaterapi er lavendeloljen en av de mest brukte og verdsatt. Dens påvirkning på nervesystemet er veldokumentert og anses som verdifull på grunn av dens beroligende og avslappende effekt. Den er ideell for søvn, og kan ha positiv effekt selv når det er snakk om kronisk søvnløshet.
 • jasminolje har siden grekernes tid blitt brukt i aromaterapi. I moderne tid har også flere forskningsrapporter etablert at duften fra blomstrende sjasmin kan berolige, lindre angst og gjøre deg trøtt.

Mer om de eteriske oljene og ekstraktene i Westlab Cleanse

 • Himalaya salt Verdens reneste salt, også kjent for sine avgiftende detox egenskaper
 • Sjøgress ekstrakt bidrar til å holde på fukten i huden takket være sitt høye innhold av hyaluronsyre.
 • Limonene, som kommer fra skallet på appelsin virker både betennelsesdempende, men også beroligende mot stress.
 • Sedertreolje fungerer både som et naturlig beroligende middel, men er også antiinflammatorisk. Det er også påvist å lindre symptomer på stress som angst.
 • Mer om de eteriske oljene og ekstraktene i Westlab Recover 

  • Arnikaekstrakt bidrar til økt sirkulasjon, som kan bidra til raskere restitusjon og helbredelse av såre muskler, som er grunnen til at det ofte brukes i alt fra massasjeolje til sårsalve.
  • Eucalyptusolje fungerer både som en naturlig smertestillende, og virker lindrende på såre muskler.
  • Limonene, som kommer fra skallet på appelsin virker både betennelsesdempende, men også beroligende mot stress.
  • Sedertreolje fungerer både som et naturlig beroligende middel, men er også antiinflammatorisk. Det er også påvist å lindre symptomer på stress som angst.
  • Svart pepperolje bidrar til økt sirkulasjon og kan brukes til å lindre smerter i muskler.

3 Products

Filters
Done