UKIYO Matcha

UKIYO Matcha er et London-Basert produsent at det fineste matcha pulveret med ulike smaker. I serien finner du både 100% rent matcha pulver i ceremonial og premium grade, i tillegg til ulike blends med smaker av ingefær og gurkemeie, lakris, blåbær og eple. Du kan drikke det som ren te med kun vann, eller som en matcha latte med din favoritt plantebaserte melk. Vi elsker også å blande UKIYO matcha pulver i smoothie, eller bruke til baking. Dette næringsrike pulveret kan inntas på mange mulige måter, så om du er en slave til kaffekoppen, finnes det andre muligheter enn å konvertere til en kopp matcha te.

UKIYO sitt matchapulver er dyrket i Japan, langs fjellene i Shizuoka. Det dyrkes på en helt spesiell måte som gjør at grønnfargen i bladene bevares, ved at de grønne tebladene dekkes til av skygge rett før høsting. Dette gir den karakteristiske grønnfargen, fra høyt klorofyll innhold. Selve te'en er deretter eksportert til London der ulike blends skapes for hånd med masse kjærlighet.

UKIYO sitt grønne te pulver er laget av bare de fineste teplantene, og det er kunn bladene som brukes. På grunn av dyrkemetoden er også plantene høyere nivåer av teanin enn i kaffe, noe som utgjør den beroligende energien man kan oppleve etter å drikke en kopp matcha te. Etter høsting blir bladene   malt til et fint pulver som deretter løses opp i vann. Dette betyr at når du drikke matcha  inntas hele bladet i motsetning til andre grønne teer. Matcha er fullpakket med antioksidanter, næringsstoffer og er rik på fiber, klorofyll og vitaminer. Det kan bidra til å øke stoffskiftet, avgifte kroppen, forbedre humøret samt hjelpe til med avslapning.


6 Products

Filters
Done