True Gum

Plastfri og veganske tyggis uten kunstig kjemi

True Gum er en Naturlig tyggis uten plast, aspartam og kunstig smak. Tyggegummien som basert på sevje fra chicle treet, og kun er tilsatt naturlig, sukkerfri søtning, og naturlige smaksingredienser. Tyggisen er sukkerfri, uten aspartam, vegansk, glutenfri og 100 % nedbrytbar. Med andre ord, alt vi ønsker fra en tyggis, særlig fordi den smaker så utrolig godt!

Om True Gum

True gum er den naturlig tyggisprodusenten fra danmark som ønsket å endre bransjen for det bedre. Idéen bak produktet ble til over et måltid, der det ble delt ut tyggegummi rundt bordet. Det gikk opp for alle i gruppen at ingen faktisk visste hva vanlig tyggegummi var laget av. Veldig raskt lærte de seg at basen til ordinær tyggis er laget av en syntetisk plast og mange andre skumle ingredienser. Kanskje ikke akkurat det som går hånd i hånd med det gode, økologisk måltidet de akkurat hadde fortært? Det var her menneskene bak True Gum bestemte seg for å løse dette problemet ved å lage sin egen, og mer enn 600 forsøk senere, for å perfeksjonere produktet, ble endelig True Gum et produkt tilgjengelig i butikk for folk flest. Lær mer om True Gum på hjemmesiden til produsenten.

Hvorfor er denne tyggisen annerledes enn vanlig tyggegummi?

I motsetning til konvensjonell tyggegummi, som er full av plast, aspartam og BHA (et syntetisk antioksidant) er denne tyggisen helt naturlig, og bærekraftig. Ved å kombinere en plastfri base med ekte kvalitetsingredienser får du en tyggegummi som smaker godt, er 100% nedbrytbar, glutenfri og vegansk. Håndlaget i hjertet av København, og pakket inn i en plastfri eske som er resirkulerbar. Bedre for deg og bedre for miljøet!

Filters
Done