Stasher Reusable Bags

Endeløse muligheter og endeløst liv med stasher bags

Stasher Bags er et bærekraftig  og praktisk alternativ til plastposen, folie og andre  tradisjonelle oppbevaringsesker i plast. Disse geniale oppbevaringsposene med glidelås er laget av platinumsilikon, som er ren silikon bestående av sand og karbon. Platinumsilikon holder en enda høyere kvalitet enn “vanlig” silikon,  og er derfor helt trygt for deg og barna å bruke – i tillegg til å være ekstremt holdbart. Disse zip lock posene er helt fri for skadelige giftstoffer og kan trygt brukes til matlaging og varmebehandling av mat. Du kan til og med fylle en lynlåspose med maiskorn og lage popcorn i mikronen – uten de skadelige stoffene du finner i linningen til en mikorpop-pose.

Stasher bags sine silikonposer kan brukes til veldig mye, både på kjøkkenet og i hjemmet. Dette inkluderer:

  • Sous vide: Plasser mat og krydder i posen og senk den ned i varmt vann i ønsket temeratur. Dette vil tilberede maten på en trygg og smakfull måte som bevarer næringen.
  • Varme opp mat: Stasher kan brukes i mikrobølgeovn eller ovn opp til 200 grader
  • Oppbevaring i kjøleskap eller fryser :Alt av mat kan oppbevares både i kjøleskap og fryser i en stasher, og deretter varmes opp og/eller tines i samme zip-lock pose senere
  • Oppbevaring av småting: Hårstikker, kosmetikk, solkrem, solbriller eller mobilen. Mulighetene for hvor en stasher kan komme til nytte er endeløse

Stasher reusable bags are 100% fri for  BPA, BPS, bly, latex, and fthalater. Produktene har gått gjennom de mest rigide testene til både europeisk og amerikansk standart for mattrygghet. Og fordi de er laget av platinumsilikon vil de holde til tusenvis av bruk uten at silikonet brytes og slites ned.

Sjekk Stasher sin egen blogg for flere tips til bruk av stashers, går til stashers sin blogg

Om Stasher som produsent

Stasher ble grunnlagt av Kat Nouri. En barnemor, som fikk en realisasjon rund hvor mye plast og engangsavfall hun og familien produserte på en vanlig dag, men matpakker og husholdning. Hun gikk på jakt ette et bedre alternativ, men fant ingenting som leverte på alt hun ønsket seg: Noe vakkert, funksjonelt og som kun brukes igjen og igjen og igjen, både i og utenfor kjøkkenet. En pose som passer til alt og kan fryses, vaskes i oppvaskmaskin, og brukes i mikrobølgeovn og stekeovnen.

Med bakgrunn i å designe og utvikle silikontekstiler, endte Kat opp med å designe stasher reusable bags. Verdens første patenterte zip lock pose i platinumsilikon – som gir tilbake til kloden hver gang du bruker den.

Stasher Inc ble etablert i 2015 og er lokalisert i California i USA der Kat Nouri fortsatt leder  selskapet. I dag er Stasher har en leder i antiplast-bevegelsen, med en sterk grasrotbevegelse og flere engasjerte ansatte som driver selskapet fremover. Stasher er også en «1 % for the Planet» bedrift, og  støtter ideelle organisasjoner innenfor miljøvern, kvinnesaker , frivillighet og aktivisme.

Flere størrelser og annen plastfri oppbevaring 

Hos oss finner ud både Stasher Standup bag, sandwich bag og snack bag, avhengig av hva du ønsker å bruke de til og hvor mye plass du trenger. Uansett hva vil du finne flere perfekte formål til disse lynlåsposene.

3 Products