KOOSHOO

OOSHOO Verdens første økologiske hårstrikk uten plast

Kooshoo hair elastics og scrunchies er nydelige hårstrikker til store og små, som er helt fri for plast. De passer til alle typer hår og både store og små, og kommer i flere ulike farger.Kooshoo sitt siste design gir 20% mer stretch, og er laget med naturlige fargestoffer enten du vil ha noe som matcher din hårfarge, eller regnbuens farger. Disse strikkene av økologisk bomull og naturgummi er designet for å vare og vare, og er sterke nok til både en hestehale, bun eller top-knot hele dagen lang. Samtidig som den er myk nok for å verken slite på håret, eller gi deg en hodepine. For mer inspirasjon til hvordan du kan bruke KOOSHOO sine hårstrikker eller leve litt grønnere sjekk også bloggen til KOOSHOO

Kooshoo er en liten familiebedrift som ble startet av jesse og rachel for 7 år siden. Selskapet deres handler 100% om å hjelpe andre føle seg bedre enten det er å hjelpe bønder med å dyrke råmaterialer til produktene deres, eller oss forbrukeren. KOOSHOO sitt ethos er å levere kvalitetsprodukter som er rettferdige, bærekraftige og etiske. Uten kompromiss. Transparens i alle ledd av verdikjeden er noe av det viktigste for denne banebrytende produsenten: Slik at vi vet at hårstikkene dere bidrar til det beste for oss, for planeten og for alle menneskene involvert.

De startet serien med å utvikle verdens første økologiske hårstrik uten plast: KOOSHOO Hair ties, og har nylig også lansert en serie med Scrunchies. Slik at du kan velge plastfritt, uansett hvilke style du ønsker å gå for.

1 Product

Filters
Done