JOM Organic Candy

JOM Organic Candy er bevisst på å lage vegansk og økologisk godteri med naturlige ingredienser og rene smaker. I tillegg til at det kule designet og spennende smakene og oppleves gode i munnen.

JOM Organic Candy er et moderne og miljøvennlig  bedrift: De tror på et mer bevisst godterimarked der gelatin, gluten og palmeolje er byttet ut med naturlige, økologiske og veganske ingredienser. Oppskriftene til JOM OrganicvCandy er nøye utviklet for å gi en ekte og smakfull godteriopplevelse med enestående kvalitet.

Enten du liker søtt,  surt eller begge deler det alltid en unik smak å velge mellom.

Navnet JOM står for Just One More, og det er litt sånn det oppleves også. De er så gode at du bare MÅ ha en til. Og det er helt greit, for med Jom et du at du spiser et naturlig alternativ uten noe kunstig. Og som er produsert på den mest etiske mulige måten. Vi i Oh Yes liker også at posene til JOM Organic Candy ikke er altfor store, og at om du skulle gå på en smell og spise hele.. Er det også helt greit.

Serien til jom kommer i 4 ulike smaker av bær. Sour Blueberry, raspberry, blackberry og Peach. Så enten du like søt og juicy fersken, eller som oss er mer en sucker for de sure tingene. Finner du garantert en smak fra Jom Organic Candy som passer for deg.

For hele vårt utvalg av vegansk, økologisk og naturlig godteri og snacks se her https://ohyes.no/product-category/mat-drikke/. PÅ ohyes.no finner du alt det diggest veganske godteriet inkludert Jom Organic Candy, sjokolade fra Goodio og favorittbarsene fra Get Raw. Og selvsagt den veganske og plastfrie tyggisen fra True Gum!

4 Products

Filters
Done