Goodio

Sjokolade kan være noe av det sunneste du kan spise, men det forutsetter gode råvarer som behandles riktig. Goodio bruker derfor rå kakaobønner som de stenmaler på lav varme for å bevare all næring. Sjokoladen søtes kun med kokosblomstsukker som har en lav Glykemisk Indeks.

vegan · glutenfri · raw · fri for raffinert sukker
[agni_button value=»Besøk goodiochocolate.com» url=»https://goodiochocolate.com/» target=»_blank» style=»plain» choice=»accent» alignment=»center»]
[agni_image img_url=»4437″]
[agni_image img_url=»4438″]

Hvem er Goodio?

Goodio ble etablert i Helsinki i 2015 med et ønske om å kunne svare på spørsmålet: «Hva om man var en matprodusent man kan stole 100% på?» Ønsket var å skape ikke bare et produkt som var sunnere og renere, men og en bedrift som er transparent og med et stort hjerte i alle ledd av verdikjeden. Goodio ble dermed lansert på de 3 prinsippene: bærekraft, velvære og transparens.

Sjokolade kan være noe av det sunneste du kan spise, men det forutsetter gode råvarer som behandles riktig. Goodio bruker derfor rå kakaobønner som stenmalers på lav varme for å bevare all næring. Sjokoladen er fri for raffinert sukker og søtes kun med kokosblomstsukker, som har en lav Glykemisk Indeks. Goodio byr på sjokolade for enhver. Fra deg som elsker de mørke sjokoladene til en lysere, søtere og mer kremete «melkesjokolade» basert på kokosmelk.

Samfunnsansvar

En viktig misjon for Goodio var å bidra til en forskjell i måten sjokoladeproduksjon foregår i dag. Slik verden ser ut idag, produseres 70% av alle kakaobønner på vestkysten av Afrika. Dette er en gigantindustri, full av korrupsjon, samt en pådriver av barnearbeid, og i visse tilfeller slaveri – noe som og bidrar til økt menneskehandel. Barn helt ned i 5-års alderen jobber under umennskelige kår til under $1 i lønn.

Goodio sine kakaobønner er handlet direkte fra produsenter i Equador, Peru og Kongo – der alle jobber under rettferdige vilkår. De er og dyrket etter de strengeste kvalitetskravene. Alle råvarene er sertifisert Fair for life og økologisk. Sjokoladen Goodio videre utvikler blir produsert lokalt i Helsinki fra bønne til plate, og på lokal basis bidrar Goodio til samfunnet ved å sikre at minst 10% av sine fabrikkansatte er individer som ellers har hatt problemer med å komme seg inn i arbeidslivet.

It's all good!

Vegansk

Fri for kunstige tilsetninger; Laget med kokos for å gi creamy, lyse sjokolader.

Raw

Kakaobønnene stenmales på lav varme for å bevare all næring og smak. Inneholder kun naturlige ingredienser og søtes med med kokosblomstsukker.

Den perfekte gave

Produktet skiller seg ut både i design med de lekre mønstrene, men og i at de er kvadratiske fremfor de mer tradisjonelle rektangulære platene. Dette er et produkt som vil ta seg godt ut og få mye oppmerksomhet i butikkhyllen.

Rettferdig handel

Goodio handler sine kakaobønner direkte fra bønder i Ecuador, Peru og Kongo.

Noe for enhver

Sjokoladene kommer i 11 forskjellige smaker, både lyse og mørke – samt spennende nordiske smaksprofiler som tindved, blåbær og tranebær.