resirkulerbar · gjenbruk · smart

frank green
Designed for humanity

Her er alt du trenger å vite for å sikre at din frank green kopp forblir lekkasjetett og lever for evig og alltid.

Max fill

Max fill

Pass på å ikke fylle væske over streken på koppen som sier “max fill” – da risikerer man lekkasje.

Damptrykk

Damptrykk

Når man akkurat har helt veldig varm drikke i koppen – tillat noen sekunder før du skrur på lokket så du unngår trykk fra damp som kan potensielt forårsake lekkasje.

Vedlikehold av mekanismen

Vedlikehold av mekanismen

Om du opplever at koppen lekker kan det være vann fanget inni lokket eller at noen av delene har løsnet litt etter flittig bruk og maskinvask. Rist alltid lokket godt etter en vask, stram skruen inni lokket litt ekstra – eller så er det også enkelt å ta lokket fra hverandre og sammen igjen for å sikre at alt sitter stramt.

Er alle delene på plass?

Er alle delene på plass?

Har du skrudd lokk fra hverandre og sammen igjen, men opplever at det nå har begynt å lekke? Lokket består av 7 deler, pass på at alle er på plass.

Generell vedlikehold og veiledning

Vi anbefaler å skru koppen fra hverandre og vaske alle delene separat i maskin med jevne mellomrom for en ekstra grundig vask. Usikker på hvordan ta lokket fra hverandre og sammen igjen? Se veiledning og film nedenfor!

Min frank green kopp lekker

Hvis det ikke hjelper å skru lokket fra hverandre og sammen igjen, løser vi problemet for deg med å gi deg reservedeler. Ta kontakt med oss på mail eller besøk oss i Oslobukta!