Den beste Online Treningen vi ikke klarer å leve uten

Etter et år med av-og-på stenging av treningssentre, har online trening blitt viktigere enn noensinne for mange. Men det å finne motivasjon i ditt eget hjem, eller å unngå å la deg selv distrahere være en reell utfordring (We can relate!). Derfor har vi plukket ut våre favoritter. Online trening som tilbyr enkle øvelser, både med og uten utstyr. Og med mulighet til klemme inn en skikkelig effektiv økt på kun 5-10 minutter! Det alle har til felles er at de er designet for at du skal jobbe med kroppen på en effektiv og skånsom måte, uten å pådra deg stress, slitasje eller skader. High intensity, low impact trening er noe vi brenner for. Og alle damene bak vår favoritt trening nailer nettopp dette!

Core Balance

Oslo’s beste boutique studio drives av Norske treningsguru og Biohacker Monica Øien. Hun henter inspirasjon fra de siste trendene i LA og tilbyr i sitt studio det nyeste innen funksjonell og smart trening.

Hos Core Balance Majorstuen tilbys både mattetimer som Core Sculpt og Pilates. Core Balance har også som eneste studio i Norge klasser i Lagree Megaformer og trampolineklasser (vi sverger til disse!).

I Core balance sitt online studio finnes du en rekke av disse timene som kan gjennomføres både med og uten utstyr. Selv den knalltøffe Megaformer-treningen får du en liten smakebit på ved bruk av sliders eller kluter på gulvet hjemme. 

All treningen på Core Balance er designet for å gi gode resultater med høy intensitet og lav belastning. Treningen inkluderer pilates- og barreinspirert sculpting.  Øvelser med lette vekter og flere repetisjoner, der det legges mye vekt på positur og alignment. Dette gjør at du blir sterkere og mer trent, men med lange linjer og slanke muskler, og uten belastningsskader.

Hvis du trenger enda mer inspirasjon til en optimalisert livsstil, kan du følge Monica på Instagram, eller høre på Podcasten Biohacking Girls som hun nylig lanserte med kollega Alette. Du skal lete lenge etter med grundig research på det aller siste innen helse-optimalisering. Og vi elsker at det er to kvinner som står i bresjen for dette, da mye forskning der ute er gjort på menn og derfor ikke alltid er like relevant for kvinnekroppen.

Utvalg på Core Balance Online

På Core Balance online finner du alt fra yoga, pilates og sculpting til intervalltrening på trampoline. Og øktene varierer fra effektive 10 minutters økter til en full workout på 40 minutter. Og de fleste timene kan gjennomføres uten utstyr.

Pris
200,- per mnd

Melissa Wood Health

Melissa Wood er en mor, sertifisert helse, og wellness coach samt yoga- og pilates instruktør. Hennes tre fokusområder i sitt program er: meditasjon, mindful eating og bevegelse. Programmet fokuserer på øvelser som en snille mot kroppen, gjør deg sterk, med lange slanke linjer. Hun fletter også inn elementer av pust og mindfullness, og prater mye om å være snillere mot deg selv og kroppen din. Hennes egen historie stammer fra et tidligere anstrengt forhold til kropp og mat, som hun er veldig åpen om. Og gjennom sin egen utvikling og praksis, har hun inspirert tusentalls av individer på sin reise. 

Melissa Wood Health kan du trene sammen med på Youtube, via hennes treningsprogram på nettsiden og appen hennes. Hun deler også mye spennende trening og matinspirasjon på nettsiden og  Instagram.

Veldig mange av øktene er på 5-15 minutter og kan gjøres uten utstyr. Så her kan du kombinere som du vil. Vi digger de små blast-øktene. Perfekt på travle dager hvor en kjapp mini-økt på baderommet på morgenen er alt du rekker. 

Utvalg fra Melissa Wood Health

Utvalget inkluderer alt fra 8 minutters blasts til opp mot en times full body workouts og ulike flows. Du finner alt fra sculpting og pilates inspirerte timer til yoga, stretching og guidet meditasjon. I appen kan du følge et fast ukesprogram, slik at du får god variasjon på lengde og fokusområder gjennom hele uken og slipper å bruke tid på å lete ette ulike økter.

Pris Melissa Wood

$99,99 (ca 900,-) per år eller $9,99 (ca 90,-)  per mnd

14 dagers gratis prøveperiode uten binding

The Sculp Society (Megan Roup)

Megan Roup sine morsomme og effektive klasser handler 100% om å ha det gøy når man trener. Hennes program inkluderer prinsipper fra dans-cardio, men er designet for deg som ikke er en danser. Idéen er å fjerne alt som virker skremmende med danse-trening, ved å gjøre øvelsene enkle, effektive og gøyale uten for mye fiksfakseri. I tillegg finner du tøffe og morsomme sculpting timer. Megan er en skikkelig motivator, og det er vanskelig å ikke gi alt med hennes sprudlende energi.

Du kan trene sammen Megan Roup på Youtube, med hennes app eller nettside thesculptsociety. Du kan også gjøre øvelser som hun deler i innlegg på Instagram

Mange av øktene er korte og effektive. Så enten du ønsker en full body klasse eller en kjappis når du er fanget i tidsklemma, finner du noe som passer inn i din livsstil og timeplan.

Utvalg på The Sculpt Society

Her finner du over 150 videoer med både intense og morsomme cardioøkter, og funksjonelle sculptingtimer som gir deg en skikkelig burn på kort tid. De fleste klassene kan gjennomføres med eller uten utstyr.

Megan Roup har også TSS mama, et program designet for deg som er gravid, eller vil komme tilbake i form etter fødsel. Hvis du sliter med motivasjonen for å komme i gang hjem, lover vi at Megan Roup sin positive og morsome energi vil motivere deg fra første stund! 

Pris

$19.99 per mnd (ca 180,-) eller $240 per år (ca 2200,-).

PS det hender TSS har kampanjer som gir deg 50% på å binde opp til et år – så følg med!

14 dagers gratis prøveperiode uten binding.

Del med andre ✌🏽

Kanskje du også vil lese?