Sold
out

UKIYO Matcha Premium Grade 30 g / 30 kopper

kr270
10 personer ser dette akkurat nå
Tomt på lager

Gi meg beskjed når produktet er tilbake!

Beregnet levering:
mar 31 - 02 apr, 2024
Gratis frakt og retur:
On all orders over kr600

Beskrivelse

Premium Grade Matcha. Dyrket i Japan, blendet i London.

This premium Ceremonial grade Matcha is produced from the finest Japanese green tea leaves. Grown under shade for the final few weeks prior to harvesting, these tea leaves develop higher levels of chlorophyll and certain nutrients, whilst also taking on a smooth, sweet character with very little bitterness. These leaves are then ground into a super-fine powder, containing all the goodness of these expertly cultivated little bushes.

Ingredienser

Japansk Matcha grønt te-pulver (matcha).

Hva er matcha?

Matchapulveret i UKIYO premium matcha kommer fra samme plante som grønn te. Men er dyrket på en litt annen måte. Ved å dekke til teplanten 20-30 dager før innhøsting, unngår de direkte sollys. Dette øker produksjonen av klorofyll, mengden aminosyrer, og gir den flotte grønne fargen matcha er så kjent for. Så fort tebladene er plukket, kvernes de til det vi i dag kjenner som matchapulver.

Dette magiske pulveret kan både drikkes som te, enten med eller uten melk. Men kan også brukes i smoothie, eller i baking og matlaging. Matcha er derfor et utrolig allsidig pulver, som er enkelt og tilberede og smaker godt. Om du ikke elsker smaken av grønn te, er UKIYO sine blends som er smaksatte det perfekte alternativet når du ønsker å drikke matcha te. For best resultat, bruk en bambusvisp (chasen) når du rører ut matchapulveret.

At grønn te har mange fordeler, har blant folk flest rukket å bli allmennkunnskap. Men det som gjør matcha så unikt er at du får i den all næring fra hele bladet i pulverform. Og dermed får du også betraktelig flere fordeler av å drikke matcha enn vanlig grønn te. Den finnes 7 forskningsbaserte fordeler ved å drikke matcha, som er det som gjør Matcha te til den ultimate supermaten (eller drikken om du vil).

Tilberedning

Visp 1/2 ts (1 gram) i litt kaldt vann, topp opp med varmt vann eller steamet melk (80°C). Kan også brukes til baking, matlaging og i smoothie.

6 forskningsbaserte grunner til å drikke matcha

1. Antioksidanter

Matcha er veldig rik på katekiner, et plantestoff i te, som fungerer som en naturlig antioksidant. Ved å stabilisere frie radikaler kan disse bidra til å redusere faren for kreft og andre kroniske sykdommer. Fordi man drikker hele tebladet, når man drikke matcha, fremfor å trekke bladene. Er mengden antioksidanter i Matcha opptil 137 x høyere enn vanlig grønn te.

2. Matcha er bra for leveren

Leveren din spiller en sentral rolle i å detoxe, metabolisere medisiner og prosessere næringstoffer. Det finnes studier som har vist at matchapulver kan bidra til å beskytte leveren din og holde den frisk. Selv om det er mange livstilsfaktorer som også spiller inn, viste et metastudie av 15 ulike forskningsrapporter at å få i deg grønn te ekstrakt eller å drikke matcha hver dag kan redusere faren din for leversykdom.

3. Booster hjernen

Fordi matcha inneholder blant annet komponenter som koffein og L-theanine har samtlige studier påvist at å drikke matcha kan styke hjernen. Flere at studiene viste økt konsentrasjon, bedre minne og bedre fokus hos testgruppen som brukte matcha vs placebo. L-theanine er også påvist å bidra til avslapning og evnen til å takle stress bedre.

4. Kan forebygge kreft

Matchapulver er fullpakket med helsebringende sammensetninger. Dette inkluderer flere som har blitt linket til kreftforebygging i både invitro og dyrestudier. Matcha er spesielt rikt i epigallocatechin-3-gallate (EGCG) et katekin, som fungerer som et sterkt antioksidant. Dette har blitt påvist å ha sterke anti-cancer egenskaper. Flere av studiene som er gjennomført på dette området har vist positiver resultater på både brystkreft, prostatakreft. Hud, lunge og leverkreft.

5. Kan bidra til et sterkere og sunnere hjerte

Hjertesykdom er den ledende årsaken til dødsfall over hele verden. Flere studier viser at å drikke grønn te kan beskytte mot hjertesykdom. I tillegg har matcha blitt påvist å redusere “dårlig” LDL kolesterol, så vel som triglyserider. I kombinasjon med en balansert og sunn diet, kan grønn te og matcha bidra til å holde hjertet sunt og friskt.

6. Kan støtte opp vektreduksjon

Hvis du tar en titt på ulike slankepiller, er det en god sjanse for at du finner “grønn te ekstrakt” på ingredienslisten. Dette er ingen tilfeldighet, da grønn te og matcha er kjent for sine egenskaper til å øke forbrenningen hos mennesker. den finnes flere studier som viser at inntak av grønn te både øker fettforbrenning, booster energibruk, og bidrar til å både redusere og vedlikeholde vekt.

2
0