Våre agenturer

Vi sier ja til produsenter som får deg til å føle deg bra. De lager produkter som er bærekraftige, sunne, smaker fantastisk — og har en fresh innpakning. Uten kompromiss.

DIG (Get Raw)

Get Raw sitt ethos er basert på null junk, og ingen prosesserte tilsetninger for alltid! Det er derfor alle Get Raw sine produkter er:

  • 100% naturlige og fri for tilsetninger
  • Økologiske
  • Fri for raffinert sukker
  • Glutenfrie
  • Veganske

Dette gjør de bedre for deg, og bedre for planeten! I tillegg til å være fri for unødvendige ingredienser, bruker Get Raw råvarer som er rike på næring som blant annet flere ulike nøtter, havre, ekte vanilje, råkakao m.m. Dette er fordi en av deres sine viktigste bud er at du skal telle næringstoffer fremfor kalorier.

True Gum

I motsetning til konvensjonell tyggegummi, som er full av plast, aspartam og BHA (et syntetisk antioksidant) er denne tyggisen helt naturlig, og bærekraftig. Ved å kombinere en plastfri base med ekte kvalitetsingredienser får du en tyggegummi som smaker godt, er 100% nedbrytbar, glutenfri og vegansk. Håndlaget i hjertet av København, og pakket inn i en plastfri eske som er resirkulerbar. Bedre for deg og bedre for miljøet!

I.AM.caps

I.am.caps ble grunnlagt av 3 kvinner og livsentusiaster. De savnet et sunnere alternativ til kaffe via den praktiske Nespressomaskinen og grunnla I am caps. Verdens første produsent av bionedbrytbare kapsler som nneholder ulike superfoods. Kapslene kommer i 5 ulike smaker: Matcha, gurkemeie, rødbete, ingefær og chai. Så det finnes noe for enhver smak. Gurkemeie og Ingefær kan kombineres med varmende krydder for en perfekt Golden Milk.

Bare sett inn i.am.caps kapslen, trykk på knappen, og fyll opp med din favoritt plantebasertte Mylk. Og Voila, en deilig varm drikk uten koffein eller kaffesmak. We love!

Goodio

Goodio Chocolate lager raw vegansk sjokolade fra bean to bar i Helsinki. Deres ethos er å lage sunnere godteri, som også bidrar positivt til miljøet og er tuftet på etisk handel. Goodio sitt veganske godteri er dessuten søtet med kokosblomstsukker, fremfor raffinert sukker. Alt innholdet i Goodio sine veganske sjokolader er også naturlig, og uten tilsetninger og fyllstoffer. Dette er derfor et bedre alternativ for kroppen en sukkerfritt godteri som typisk inneholder kunstig søtning og annen kjemi. Kakaoen i Goodio sine veganske og etiske sjokolader er handlet direkte fra bønder i Sør-Amerika og Afrika. Dette bidrar til at kakaobonden får en rettferdig pris og arbeidsvilkår.

UKIYO Matcha

UKIYO Matcha er et London-Basert produsent at det fineste matcha pulveret med ulike smaker. I serien finner du både 100% rent matcha pulver i ceremonial og premium grade, i tillegg til ulike blends med smaker av ingefær og gurkemeie, lakris, blåbær og eple. Du kan drikke det som ren te med kun vann, eller som en matcha latte med din favoritt plantebaserte melk. Vi elsker også å blande UKIYO matcha pulver i smoothie, eller bruke til baking. Dette næringsrike pulveret kan inntas på mange mulige måter, så om du er en slave til kaffekoppen, finnes det andre muligheter enn å konvertere til en kopp matcha te.