Limited edition: Café Ubuntu

25 Apr , 2018

I samarbeid med Ubuntu, kommer en ny fargerik limited edition fra Goodio. For hver sjokolade som selges gis 4 kr tilbake til kvinnene som jobber i Ubuntu Made.

Ubuntu Made:

“A line of products handcrafted by our community in Kenya, connecting people around the world - from their hands to yours.”

Hvem er UBUNTU?

Kvinnene i UBUNTU Made er et fellesskap som har blitt formet gjennom deres unike reise fra desperasjon til styrke og selvstendighet. Gjennom deres fargerike og kulturelle arbeidsmiljø, har mødrene blitt en drivkraft i samfunnet. De har fått muligheten til å bruke inntekten deres til entreprenørskap og starte deres egne lokale bedrifter sammen med familien. Dette har også gitt de muligheten til å åpne sparebankkontoer, kjøpe tomter, bygge hjem og sende barna deres på skolen.

Ubuntu Café – Å kunne gi tilbake

For hver sjokolade som blir solgt går 4 kr tilbake til kvinnene som jobber i Ubuntu Made. Dette bidrar for eksempel til deres produksjonskapasitet (Arbeidsmaskiner for å jobbe med sying og skinn), ledelse sammen med utvikling og opplæring.

Ta kontakt og forhåndsbestill i dag! Levering rundt midten av mai.

Ubuntu Made

Smak

Café ubuntu består av 61 % kakao og er smaksatt med kaffe fra Café Ubuntu. Kenya er kjent for å tilby verdens beste kaffe som er floral og smaksrik. Café Ubuntu sin kaffe er en blanding av 4 distinktive Øst Afrikanske kaffebønner som kommer sammen harmonisk og gir rike toner av gylne rosiner, fiken og lønne. Og dette harmoneres igjen perfekt med sjokoladen til Goodio!

Ingredienser

kakaobønne*, kokkosblomstsukker*, kakaosmør*, kokkosflak*, kaffebønner fra Kafé Ubuntu. 98% *økologisk, 100 % produsert etter økologiske prinsipper.

Rå sjokolade, minimum 61 % kakaoinnhold.

 

Legg igjen en kommentar

All blog comments are checked prior to publishing